[Somos Benfica!] Van értelme izgulni?

azMondanám, hogy kommentfogót írok, de mivel eddig sem sokszor fenyegetett a rendszer lefagyásának veszélye a rengeteg komment miatt, ezért inkább úgy fejezném ki magam, hogy: íme egy rövid poszt néhány infóval a ma esti meccs elé.

JJ már dörzsöli a kezét, hiszen ha itt most továbbjutunk, akkor a Juve-Portó-Sevilla-Basel kvartett ellen ismét csinálhat valami polgárpukkasztót, hogy aztán róla beszéljen a sportmédia. Cardozo is izgul, hiszen szép és jó, hogy a Rio Ave ellen duplázott büntetőkből, de neki ennél azért több kell. Nem ehhez van szokva. A szemei vérben forognak, szája habzik, gólt/gólokat akar az európai porondon. Salvio is készül. Az ő kicsi szíve mindig gyorsabban ver az Európa-liga meccsei előtt. Még elmormol egy imát spanyolul, kitesz néhány motivációtól túlfűtött képet a twitter-oldalára, aztán irány a stadion! Artur torkában gombóc (Gombóc Artúr, hi-hi, ha-ha). Nem kifejezetten izgulás ez, hanem inkább félelem. Nem akar semmit elrontani, hibák nélkül szeretné lehozni a meccset, hiszen már így is jóval több a bizalom Oblak felé. Egész nap Jóhannsson góljait elemzi egy videóösszeállításból, csak még nem tudja, hogy úgysem lesz védeni valója, mert Garayék még annyi teret sem fognak engedni a hollandoknak, mint a múlt héten.

Mindenki izgul tehát, csak én, a halandó drukker nem, mert tudom, hogy győzelmet fogunk aratni és ott leszünk az első négy között. Megint.

örömgól– Az Alkmaar két játékost kénytelen nélkülözni. Az egyik Marcellis, aki egy komoly sérülés miatt nem játszhat már több hónapja, a másik pedig Roy Beerens, aki a múlt héten pályára lépett ellenünk és fontos kezdőember, de ő is lesérült.

– Nálunk pillanatnyilag csak Amorim sérült, de ő hosszú időre kidőlt, ill. Maxi és Gaitán nem játszhat eltiltás miatt, ezen kívül Oblak nincs játékra nevezve. Fejsa visszatért és játékra kész.

– Ez lesz az Alkmaar 12. meccse az Európa-liga idei kiírásában, ebből pedig 11 alkalommal kettő, vagy kevesebb gól született a meccseiken. Szeretnek sovány, 1-0-ás győzelmeket aratni és egészen a múlt hétig még veretlenek voltak.

– A Benfica az idei szezonban még nem kapott ki otthon semmilyen tétmeccsen.

– A meccs 21:05-kor kezdődik és a DigiSport 2 fog közvetíteni minket. Mindenkinek jó szurkolást! Glorioso SLB!