[Somos Benfica!] Csodában bízva

Bevetésre készenMa valószínűleg véget ér idei BL menetelésünk, bár bizonyos szerencsés eredmények együttállásával a kudarc elkerülhető. Év elején adott volt egy gyenge csoport, meg egy Benfica, az eredmény pedig ezek után nem is lehetett más, mint Európa-liga. Bizakodó fiaink arcával vonulunk csatába…

A kudarc még elkerülhető – kétféleképpen:

  • ha az Olimpiakosz kikap az Anderlechttől, és mi döntetlent játszunk, vagy nyerünk
  • ha az Olimpiakosz döntetlent játszik, mi pedig nyerünk

Erre így az esély kicsivel több a nullánál, de ne feledjük, hogy tavaly nagyon hasonló helyzetben ért minket az utolsó forduló, és végül csak mi tehettünk róla, hogy nem jutottunk a legjobb 16 közé. Akkor a tarcsi Barcát kellett volna megverni, de mi inkább úgy döntöttünk, hogy kihagyunk nyolc darab százas ziccert, és megyünk az Európa-ligába.

Ma este Cardozo, Siquera, Amorim és Salvio kivételével mindenki egészséges, így akár egy egész ütős csapatot is pályára küldhetne Jorge Jesus. Ennek ellentmondani látszanak a fejében lakozó démonok, melyek reggel óta ezt dúdolják hamiskásan a fülébe:

elöl Markovics, mögötte Enzo,

a végére jöhet a csoki Cavaleiro.

JJ-t ismerbe egy ilyen felállást tartok elképzelhetőnek, ill. ezúton megragadom az alkalmat, hogy még az ötlettől is elhatárolódjak:

Hazai tévécsatorna nem tartotta érdemesnek közvetíteni a meccset (most az egyszer megértem őket), így ismét marad a stream.